رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران کشته شد

رادیو راه ابریشم

00:00
[metaslider id="8455"]

رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران کشته شد

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز دوشنبه ۱۷ فروردین اعلام کرد که «سردار سرلشکر پاسدار سید مجید خادمی»، رئیس سازمان اطلاعات این نیروی نظامی کشته شده است.

سپاه پاسداران گفته که او بامداد دوشنبه در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، در پیامی در شبکه ایکس علاوه بر خادمی، از یک فرمانده دیگر سپاه به نام «اصغر بَکری» [باکری یا باقری] هم نام می‌برد، فرمانده واحد ۸۴۰ سپاه قدس،‌ شاخه برون‌مرزی سپاه پاسداران، که همزمان با خادمی کشته شده است.

سپاه پاسداران از مجید خادمی به عنوان نیرویی نام برده که به گفته آن، «حدود نیم قرن پاسداری صادقانه و شجاعانه از انقلاب، نظام و میهن اسلامی در حوزه‌های اطلاعاتی و امنیتی» را در کارنامه خود ثبت کرده بود.

اسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، ساعتی بعد از اعلام این خبر گفت که در جریان یک جلسه ارزیابی با رئیس ستاد ارتش، سپهبد ایال زمیر، از این حمله مطلع شده است.

کاتز گفت: «رهبران ایران با احساس تعقیب و تهدید زندگی می‌کنند. ما به تعقیب یک‌یک آن‌ها ادامه خواهیم داد».

مجید خادمی تابستان پارسال و در پی کشته شدن محمد کاظمی در حملات اسرائیل، طی جنگ ۱۲ روزه، به ریاست سازمان اطلاعات سپاه منصوب شده بود. او تا پیش از تصدی این سمت، ریاست «سازمان حفاظت اطلاعات وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح» را برعهده داشت.

وزارت خزانه‌داری آمریکا ۱۰ بهمن پارسال، او را در فهرست تحریم‌ها قرار داد و گفته بود که سازمان اطلاعات سپاه پاسداران «ستون فقرات کارزار سراسری نیروهای امنیتی ایران برای اعمال خشونت گسترده، بازداشت‌های خودسرانه و ارعاب بوده است؛ کارزاری که با هدف درهم شکستن موج اعتراضات در ایران انجام شده است».

سازمان اطلاعات سپاه پاسداران وظایفی چون «مقابله با جاسوسی در داخل سپاه، جلوگیری از نفوذ جریان‌های ناهمسو با خط‌مشی سپاه، جلوگیری از راه یافتن اطلاعات محرمانه به خارج از سپاه و نظارت سیاسی امنیتی بر فرماندهان و پرسنل این نیروی مسلح» را بر عهده دارد.