معترض نجات یافته در کهریزک کمتر از ۱۸ سال دارد

رادیو راه ابریشم

00:00
[metaslider id="8455"]

معترض نجات یافته در کهریزک کمتر از ۱۸ سال دارد

مرکز اسناد حقوق بشر ایران با استناد به «اطلاعات تکمیلی» سن معترض مجروح نجات یافته در کهریزک را زیر ۱۸ سال اعلام کرد.

به گفته این مرکز، معترض نجات یافته سه روز از ترس «تیر خلاص» نیروهای امنیتی، بی‌حرکت درون کیسه پلاستیکی مخصوص حمل اجساد باقی مانده بود.

بر اساس گزارش مرکز اسناد حقوق بشر، این نوجوان در طول سه روزی که در میان پیکرهای منتقل‌شده به کهریزک نگهداری می‌شد، صدای زنگ تلفن‌های همراه اجساد را می‌شنیده و بوی شدید تعفن را استشمام می‌کرده است.

‏این شاهد گفته که هرگاه صدای ناله‌ای از مجروحان شنیده می‌شده، اندکی بعد صدای شلیک گلوله به گوش می‌رسیده و ناله‌ قطع می‌شده‌ است؛ موضوعی که نشانه‌ای قوی ازتیرخلاص زدن نیروهای امنیتی به مجروحان زنده است.

‏این نوجوان در نهایت، در وضعیت جسمی بسیار نامناسب، از کهریزک خارج شده است.

مرکز اسناد حقوق بشر ایران اشاره کرد که چند بار از طریق واسطه با خانواده این نوجوان تماس گرفته و اطلاعات تکمیلی را دریافت کرده است.

این نهاد حقوق بشری پیش از این خبر داده بود که خانواده این نوجوان که سه روز به دنبال فرزندشان بودند، به کهریزک رفته و در میان انبوه اجساد دنبال فرزندشان می‌گشتند.

سرانجام، آنها فرزندشان را زنده یافتند؛ در حالی که با جراحات شدید ناشی از اصابت گلوله، درون کیسه حمل جسد قرار داشت و در وضعیت جسمی بحرانی به سر می‌برد.