فرمانده سنتکام شنبه وارد اسرائیل می‌شود

رادیو راه ابریشم

00:00
[metaslider id="8455"]

فرمانده سنتکام شنبه وارد اسرائیل می‌شود

به گزارش شبکه عمومی کان، دریاسالار برد کوپر، فرمانده فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام)، قرار است فردا و هم‌زمان با تشدید تنش‌های منطقه‌ای برای دیدار با مقام‌های ارشد به اسراییل سفر کند. این سفر در شرایطی انجام می‌شود که تحولات امنیتی مرتبط با غزه و ایران در کانون توجه واشینگتن و تل‌آویو قرار دارد.

در همین حال، شبکه العربیه گزارش داد کوپر اخیرا سفری کم‌سر و صدا به سوریه داشته تا میزان پایبندی دمشق به تعهدات خود در قبال آتش‌بس با نیروهای دموکراتیک سوریه را بررسی کند. بر اساس این گزارش، این سفر پس از دیدار او با رهبران نیروهای دموکراتیک سوریه در اقلیم کردستان عراق انجام شده است.

همچنین به گزارش شبکه کانال ۱۲ اسراییل، جرد کوشنر، مشاور کاخ سفید، و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، قرار است فردا برای گفت‌وگو با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسراییل، وارد این کشور شوند. انتظار می‌رود محور این مذاکرات موضوع حماس و غزه باشد، با تمرکز بر تلاش‌ها برای بازگرداندن ران گوویلی، آخرین گروگان باقی‌مانده در غزه، و احتمال بررسی تحولات مرتبط با ایران