دراپ‌سایت نیوز: در صورت تصمیم ترامپ، حمله به ایران می‌تواند از یکشنبه آغاز شود

رادیو راه ابریشم

00:00
[metaslider id="8455"]

دراپ‌سایت نیوز: در صورت تصمیم ترامپ، حمله به ایران می‌تواند از یکشنبه آغاز شود

نشریه «دراپ‌سایت نیوز» به نقل از چند منبع نوشت که مقامات ارشد نظامی ایالات متحده به رهبری یکی از متحدان کلیدی این کشور در خاورمیانه اطلاع داده‌اند که دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، می‌تواند حمله به ایران را در این آخر هفته تصویب کند.

به گفته آنان، به متحد ایالات متحده اطلاع داده شده است که در صورت تصمیم ایالات متحده، حمله می‌تواند از روز یکشنبه آغاز شود.

یک مقام ارشد سابق اطلاعاتی ایالات متحده که به دولت‌های عربی مشاوره می‌دهد و مشاور غیررسمی دولت ترامپ در سیاست خاورمیانه است، گفت: «این موضوع مربوط به سلاح‌های هسته‌ای یا برنامه موشکی نیست. این موضوع مربوط به تغییر رژیم است.»

او به دراپ‌سایت نیوزگفت که طراحان نظامی ایالات متحده حملاتی را در نظر دارند که سایت‌های هسته‌ای، بالستیک و سایر سایت‌های نظامی اطراف ایران را هدف قرار می‌دهند، اما همچنین هدف آنها از بین بردن حکومت و به ویژه رهبری و قابلیت‌های سپاه پاسداران خواهد بود.

به گفته این منبع، تفکر دولت ترامپ این است که حمله موفقیت‌آمیز به رهبری جمهوری اسلامی، بازگشت ایرانیان به خیابان‌ها برای اعتراض و در نهایت سرنگونی حکومت را به دنبال خواهد داشت.

این مقام ارشد سابق اطلاعاتی ایالات متحده گفت: «بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، به انجام این حمله امیدوار است و به ترامپ اطمینان داده که اسرائیل می‌تواند به روی کار آمدن دولتی جدید که با غرب دوست باشد، کمک کند.»

دو مقام ارشد اطلاعاتی عرب هم به این نشریه گفتند که خبر حمله قریب‌الوقوع آمریکا را دریافت کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، شماری از کشورهای منطقه‌ در حال آخرین تلاش‌ها برای میانجی‌گری و مذاکرات بین ایالات متحده و جمهوری اسلامی هستند.