آمریکا چهار صرافی رمزارز در ایران و مدیرانشان را تحریم کرد؛ وزارتخارجه: این اقدام گامی است برای مقابله با تروریسم و فرار از تحریمها
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، تامی پیگوت، گفت وزارت خزانهداری آمریکا، روز سهشنبه ۱۲ خرداد «بزرگترین صرافیهای داراییهای دیجیتال» جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرد.
او گفت مدیران این صرافیها هم تحریم شدند. وزارت خزانهداری آمریکا، روز سهشنبه ۱۲ خرداد، ۴ صرافی رمزارز بزرگ به نامهای «نوبیتکس، بیتپین، رمزینکس و والکس» را به دلیل «حمایت قابل توجه» از جمهوری اسلامی و انجام تراکنشهای دیجیتال مرتبط با سپاه تحریم کرد.
تامی پیگوت در بیانیهای گفت این صرافیها، سپاه پاسداران را قادر میساختند که معاملات غیرقانونی کند و به خودیهای رژیم ایران کمک میکردند تا با دسترسی به سیستمهای مالی بینالمللی، تحریمهای ایالات متحده را نقض کند و ثروتهایشان را به خارج از مرزهای ایران منتقل کنند.
