عبور قیمت دلار از مرز ۹۳ هزارتومان

رادیو راه ابریشم

00:00
[metaslider id="8455"]

عبور قیمت دلار از مرز ۹۳ هزارتومان

یک روز پس از سخنان علی خامنه‌ای درباره بی تاثیر بودن تهدیدهای ایالات متحده، بهای هر دلار آمریکا در بازار آزاد ایران با چهار هزار تومان افزایش، از ۹۳ هزار تومان عبور کرد. بهای هر سکه طرح جدید نیز یک‌شنبه ۲۱ بهمن به ۷۷ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان رسید.

در همین حال خبرگزاری ایرنا نوشت که معامله‌گران بازار سکه و طلا روز یکشنبه شاهد افزایش قیمت انواع سکه و طلا در بازار بودند که متاثر از افزایش نرخ‌ها در بازار غیررسمی ارز بود.

روز شنبه نیز قیمت دلار در بازار آزاد به ۸۹ هزار تومان رسیده بود. قیمت دلار در ابتدای سال ۱۴۰۳ در محدوده ۶۱ هزار تومان بود.

در این روز اما خامنه‌ای در دیدار رییس و اعضای شورای رهبری حماس، تهدیدهای آمریکا را در ذهنیت مسئولان جمهوری اسلامی بی‌تاثیر خواند.

پس از برگزاری مراسم تحلیف ترامپ در اول بهمن، قیمت دلار و سکه چند بار افزایش یافته است. در روز تحلیف او، قیمت دلار حدود ۸۱ هزار تومان بود و یک روز پس از آن، حدود هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافت.